Thunderhead Engineering Forum

Public Forum => PyroSim => Topic started by: Dolhathai on April 28, 2016, 05:20:16 am

Title: Can't use dwg
Post by: Dolhathai on April 28, 2016, 05:20:16 am
Hi! Everyone. Please help me!
I have to do project by import dwg file into pyrosim.
I just only import and create burner and mesh.
After that I run simulation but when I saw smoke view it don't have smoke and flame.
HRR is less 7kW.
I am not sure after import dwg file I can use it or not?
If not I must to create obstruction again?
Title: Re: Can't use dwg
Post by: Bryan Klein on April 29, 2016, 01:18:58 am
Please work through a few of the fundamentals examples before jumping right into importing CAD and building a model from it.  http://www.thunderheadeng.com/pyrosim/fundamentals/ (http://www.thunderheadeng.com/pyrosim/fundamentals/)

-Bryan